Jubileumeditie Veghelse Quiz telt record aantal deelnemers

Vrijdagavond 14 december vond de 5e editie van de Veghelse Quiz plaats. Met een record aantal deelnemers, verdeeld over 119 teams. Klokslag 19.00 uur waren de captains van alle teams in de bibliotheek om het kwisboek in ontvangst te nemen. Maar alvorens ze die mee kregen moest er eerst gepuzzeld worden. Het in elkaar zetten van een kleine houten kubus bleek nog niet zo eenvoudig. Nadat men de kubus ingeleverd had, kreeg men dan eindelijk het kwisboek mee.

Sommige captains gingen naar hun team wat thuis op hen te wachten zat. Andere gingen naar hun wachtende teamleden in één van de Veghelse kroegen.

Volgens Natasja de Groot was de kwis makkelijker als voorgaande jaren. Zij drukte iedereen nog wel op het hart dat alles om 23.00 uur ingeleverd moest zijn.

Veghelse Quiz | Team-57-De-Mengelmoesjes

Team-70-Sint-Barbara-Gilde

Team-39-Echte-Vrienden

Uitslag

De komende weken heeft de organisatie haar handen vol om alle antwoorden en gemaakte opdrachten te controleren. Op 26 januari 2019 wordt, tijdens een feestelijke avond, het winnende team bekend gemaakt. De grote vraag zal dan zijn: “Wie volgt ‘Veghels Import’ op?”

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen