Babysitter Meet & Greet

Foto: Zorg en Welzijn Keldonk

In Keldonk volgen zestien enthousiaste, lieve meiden een oppascursus. Zij sluiten deze op woensdag 19 april af met een oppasdiploma tijdens de Babysitter Meet & Greet.

In samenwerking met het Centrum Jeugd & Gezin en Zorg & Welzijn Keldonk krijgen meiden uit Veghel, Erp en Keldonk in vier avonden uitleg over oppassen bij kinderen. Zij doen tijdens die avonden theoretische kennis en praktische vaardigheden op rondom het oppassen. Zoals het omgaan met veiligheid, verzorging van kinderen, toepassen van EHBO bij kinderen, hoe ze met bepaald gedrag van kinderen kunnen omgaan en met welke afspraken zij rekening moeten houden rondom het oppassen.

 

Deze kennis willen de meiden graag in praktijk gaan toepassen. Zij zoeken hiervoor naar oppasadressen in Veghel, Erp en Keldonk. Ook vorig jaar was er een Meet & Greet, daaruit zijn enkele leuke matches ontstaan, waarover de oppassers en gezinnen erg tevreden zijn. Heeft u ook behoefte aan een (extra) oppas, kom dan op woensdag 19 april om 20.00 uur naar de Meet & Greet in ’t Span in Keldonk. Misschien vindt u hier wel een fijne, betrouwbare oppas voor uw gezin!

 

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen