De Korfrakkers gaat door met winnen!

Foto: meierijstad.nieuws.nl

Be Quick reisde zondag 9 april af naar het zonovergoten Erp voor de strijd tegen De Korfrakkers. Be Quick had nog een appeltje te schillen met de ploeg uit Erp door wie ze in het zaalseizoen verslagen werden in de play-off wedstrijden.

Vorige week wist Be Quick niet te winnen van Prinses Irene waardoor ze de punten dit keer graag mee naar huis wilden nemen. Om 15.00 uur floot scheidsrechter Sparreboom de wedstrijd in  en begon de Brabantse titanenstrijd.

De Korfrakkers startte goed aan de wedstrijd en kwam al snel op een 3-1 voorsprong. Be Quick kon nog terug komen tot 4-4 maar er werd gerust met een 10-5 voorsprong voor de meiden uit Erp, door een mooi doelpunt van Eline Kerkhof, drie seconden voor tijd.

Blijven knokken

In de rust werd besproken dat de ploeg uit Erp moest blijven knokken voor de punten want Be Quick zal niet snel opgeven. Dat bleek ook het geval, met nog een kwartier te spelen stond er een stand van 13-11 op het scorebord. Nog niet gewend aan de hogere temperatuur werd het een pittige wedstrijd waar mooie aanvallen werden afgewisseld met slordige ballen. De overwinning van De Korfrakkers is eigenlijk nooit echt in gevaar gekomen en er werd gewonnen met 16-11.

Tweede paasdag tegen De Stormvogels

Volgende week staat de wedstrijd tegen De Stormvogels op het programma. Op papier een makkelijkere tegenstander ware het niet dat De Stormvogels als enige in de zaal wist te winnen van De Korfrakkers. Deze wedstrijd zal gespeeld worden op tweede paasdag om 15.00 uur in Luyksgestel.

 

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen