TTCV/van Herwaarden degradeert toch

Foto: TTCV/van Herwaarden

De laatste strohalm om het vege lijf te redden, werd wel erg dun toen voor aanvang van de wedstrijd het bericht binnen kwam over een wederom opvallende winst van de belangrijkste concurrent , HTC uit Hoofddorp.

De teamsamenstellingen hebben in deze competitie een (te) grote invloed op de uitslagen. Dat gold overigens ook voor het team van TTCV/van Herwaarden. Dit keer was het Bart van Meurs die na enkele weken afwezigheid, als derde man aantrad. Het gemis aan wedstrijdritme maakte zijn spel te wisselvallig. Bjorn Pluijm daarentegen maakte een prima indruk, was weinig gelukkig op cruciale momenten maar knokte zich sterk terug in de wedstrijd. Wat niet lukte in zijn enkelspel, deed hij wel in het dubbelspel. “Hard werken loont” is het credo van Erwin Andriessen. Met 3 winstpartijen en zijn bijdrage in het dubbelspel werd hij de man van de wedstrijd.

Degradatie toch een feit

Het mocht echter niet baten. TTCV/van Herwaarden keert terug naar de 3e divisie en moet proberen om vandaar weer naar boven te werken. Het jeugdteam en het reserveteam gaven dit seizoen het goede voorbeeld door afgetekend kampioen te worden.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen