112

Man aangehouden na achtervolging

Foto: politie.nl

Woensdagochtend 26 april werd de politie van wijkteam Schijndel/Sint-Oedenrode gevraagd voor assistentie in een politieonderzoek.

De politie was op zoek naar een 37-jarige man die verdacht werd van geweld in huiselijke sfeer.

Dollemansrit

Deze middag werd hij aangetroffen in een personenauto en koos hij het hazenpad. Een achtervolging vond plaats in Schijndel, Sint-Oedenrode, Liempde en vervolgens weer terug in Schijndel. Tijdens de dollemansrit die volgde, was het rijgedrag zo nu en dan ook buitensporig gevaarlijk, en werd enkele malen de afweging gemaakt om de achtervolging te staken. Een politiewagen eindigde tijdens de achtervolging in een sloot.

Aanhouding

Uiteindelijk kwam de personenauto in de Wijsstraat tot stilstand en werd de man aangehouden. Het politieonderzoek loopt nog steeds.
Mocht u getuige zijn geweest van voornoemde achtervolging of enigszins, let wel: persoonlijk, hinder of last hebben ondervonden van de rijgedragingen van zowel betrokkene, dan wel van de politie, gelieve dan contact op te nemen met het wijkteam Schijndel/Sint-Oedenrode, liefst per mail [email protected]

Reacties

Cookieinstellingen