Jumbo haalt Jumbo Kokos Sorbetijs uit de schappen

Foto: jumbo.com

Jumbo haalt per direct Jumbo Kokos Sorbetijs uit de schappen, omdat bij een kwaliteitscontrole bleek dat dit product melk bevat. Dit is niet in de ingrediƫntendeclaratie opgenomen.

Het betreft het volgende product:

Jumbo Kokos Sorbetijs
Inhoud: 280 gram
EAN-code: 8718452165308
Houdbaarheidsdatum: 23-11-2018

Bij mensen met melkallergie of een lactose-intolerantie kan de consumptie van deze producten mogelijk leiden tot klachten. Mensen die geen melkallergie hebben, kunnen de producten gewoon consumeren.

Klanten die het product gekocht hebben, kunnen het terugbrengen naar de winkel. Zij krijgen hun geld terug. Een aankoopbon is niet nodig.

Voor meer informatie kunnen klanten contact opnemen met de klantenservice via 0800 – 0220 161 of jumbo.com/recall

Voedselveiligheid

Jumbo vindt voedselveiligheid uiterst belangrijk. Daarom hebben leveranciers een door Jumbo verplicht gesteld gecertificeerd voedselveiligheidssysteem. De certificering wordt uitgevoerd door onafhankelijke partijen. Ook staan de voedselveiligheid-gecertificeerde leveranciers onder toezicht van de controle-instanties (zoals de NVWA) en voert Jumbo zelf diverse kwaliteitscontroles uit. Hierdoor wordt de kwaliteit en voedselveiligheid gewaarborgd. Indien Jumbo ook maar de geringste twijfel heeft aan de voedselveiligheid, zal zij haar klanten altijd beschermen door de benodigde acties te ondernemen zoals nu wordt gedaan met deze zogenoemde recall.

Reacties

Cookieinstellingen