Live muziek tijdens Kermis Mariaheide bij Café D’n Brouwer

Foto: Café d'n Brouwer

In het weekend van 12 tot en met 14 mei a.s. tijdens de Kermis van Mariaheide pakt Café D’n Brouwer uit met een mooi live muziekprogramma.

Off Limits

Op vrijdag 12 mei treedt de band Off Limits op. Off Limits is een nieuwe rocksensatie die ontstaan is uit de bands Qué Pasa en No Xcuze. De beste rock songs uit de jaren 80/90 tot ver in 2000 passeren de revu in een weergaloos tempo. De ex leden van Qué Pasa deelde in het verleden met vele grote artiesten het podium zoals oa Waylon, UB40, Kane, Direct, Within Temptation en vele andere. Ook de ex leden van No Xcuze Roel en Davy hebben geen onverdienstelijk muziek verleden. De combinatie van deze Brabantse en Limburgse top muzikanten heeft geleid tot de vette rock coverband Off Limits. Ben je muziek liefhebber, dan moet je Off Limits gezien en beleefd hebben.

REPOP

Zaterdag 13 mei is het podium gereserveerd voor REPOP. Van pop, rock tot funk: deze 10-koppige coverband met blazers zet ieder feest helemaal op z’n kop! Bekende hits van toen in een moderne uitvoering of remix, gecombineerd met top 40 muziek van nu. Door het enthousiasme, de uitzinnige show en professionele presentatie bezorgt REPOP iedereen een topavond.

Unieke bandformatie

Het is een flinke band! Deze opvallende bandformatie, van maar liefst 10 jonge muzikanten, maakt een super gevarieerd repertoire mogelijk. De zangeressen, blazers, gitaristen, toetsenist en drummer van REPOP maken van ieder feest een succes!

Super gevarieerd

De setlist van REPOP is super gevarieerd, up-to-date en spreekt feestgangers van 18 tot 50 jaar zeker aan. REPOP kan grote groepen mensen in korte tijd enthousiasmeren. Hierdoor beleeft het publiek een onvergetelijke avond!

Solid Sound

Solid Sound komt uit het Brabantse Zijtaart en is een POP/ROCK band met een magisch geluid. Ze steken de bekendste hits in een eigen jasje en zorgen voor een fantastische muzikale reis die men niet meer vergeet!

Repeteren!! dat klinkt als hard werken, en soms, heel soms is het dat ook, maar door de goede sfeer en onderling goede band tussen de bandleden is de repetitie iets waar we met z’n allen naar uitkijken!
En als gevolg van die innerlijke drive gebeurd er dan elke keer weer iets magisch … vanaf de eerste tot de laatste noot hoor je passie!
De band bestaat uit een groep enthousiaste en ervaren muzikanten wiens passie ligt in het maken van muziek… en dat kun je horen! ​
Nummers van o.a. Tina Turner, Robbie Williams, Ilse De Lange, Cher, Pink, Kid Rock, Joe Cocker, Anouk, The Scene etc. Het repertoire is geschikt voor een zeer breed publiek gezien de reacties die we hebben gehad met eerdere optredens, dat is Solid Sound!
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen