LaverLove festival voor medewerkers en vrijwilligers Laverhof

Foto: Laverhof

Op 12 mei, de Dag van de Verpleging, is er op de Noordkade in Veghel een groot feest voor medewerkers, vrijwilligers en gepensioneerden van Laverhof.

Peter Beijers, bestuurder van Laverhof: “Met dit LaverLove festival willen we onze waardering tonen voor al onze medewerkers, vrijwilligers en gepensioneerden. Dat lijkt misschien vanzelfsprekend, maar het is goed om op deze dag even extra bewust stil te staan bij het waardevolle werk dat al die hardwerkende medewerkers én vrijwilligers iedere dag opnieuw doen.

5-Jarig bestaan

Laverhof bestaat nu bijna vijf jaar en ik ben trots op wat we in die periode hebben bereikt. Inspelend op alle veranderingen in de zorg blijven we doen waar we goed in zijn: met aandacht zorgen dat mensen die dat nodig hebben de juiste ondersteuning krijgen. Dat zien we ook terug in de waardering van cliënten en de tevredenheid van medewerkers: cliënten geven ruim een 8 en ook de tevredenheid van medewerkers scoort hoger dan het landelijk gemiddelde in de sector!

Na vijf jaar een groots en uitbundig evenement, dat mag wel een keer. Ook de medewerkers die tijdens het festival gewoon moeten werken worden niet vergeten: alle locaties krijgen ‘hoog bezoek wat ook voor de bewoners niet ongemerkt voorbij zal gaan’. Meer kan ik er nog niet over zeggen, het moet nog even spannend blijven!“

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen