Eerste Hutten Ideeëntuin (HIT) van dit jaar was een groot succes!

Foto: Hutten

De eerste Hutten Ideeëntuin (HIT) van dit jaar was een groot succes. Het volgepakte Hutten Culinair Centrum genoot dinsdagavond van de nieuwste culinaire snufjes, innovatieve concepten en de heerlijkste gerechtjes en hapjes.

Honderden nieuwe, bestaande en potentiële opdrachtgevers, partners en samenwerkers uit het hele land waren afgekomen op de culinaire mini-beurs en keken hun ogen uit. Zij lieten zich als vanouds verrassen en inspireren op het culinaire feestje van Hutten waar de nieuwste producten en concepten werden gepresenteerd aan het grote publiek.

  

In zijn traditionele openingsspeech nam Bob Hutten de bezoekers mee in de reis van Hutten en vertelde hen waar ze de afgelopen maanden zo druk mee zijn geweest. Een sneak preview van een aantal resultaten van het harde werken waren te zien tijdens de Hutten Ideeëntuin. Hutten houdt zich niet alleen bezig met lekker eten en drinken, maar wil op een bredere manier van betekenis zijn voor de maatschappij. Door bijvoorbeeld voedselverspilling tegen te gaan en in deze strijd de krachten te bundelen met verschillende partners.

Proeven en genieten

Bezoekers komen ogen, oren én smaakpapillen tekort wanneer ze de verschillende standjes bezoeken. Genieten van de lekkerste maaltijdsalade van Nederland, of het heerlijke broodje voor onderweg, gemaakt door twee award-winnende koks.

Hutten FlexiCurity

Aan de overkant van de award-winnende koks drommen de hele avond een hoop Samenwerkers samen. Want, wat houdt Hutten FlexiCurity nou precies in? Hutten FlexiCurity richt zich op de optimale inzetbaarheid en mobiliteit van onze flexibele Samenwerkers. Zie het als een intern uitzendbureau. Kostenbesparend en Samenwerkers krijgen hierdoor de mogelijkheid om in een andere ‘keuken’ te kijken en om zich breder voor Hutten in te zetten.

Inspiratie

In de twee uur durende Hutten Ideeëntuin, voel je de heerlijke vibe die in het culinaire centrum van Hutten hangt. Zelfs in de gang van de keuken en in de entreehal staan allerlei kraampjes. Zo presenteren bakkers René, Marco en Edwin smaakvolle mini-gebakjes en bonbons. Tien meter verderop staat het team van Foodsquad uitleg te geven over vitaliteitsprogramma Food Challenge, waarbij dagelijks het eetpatroon en de leefstijl van deelnemers wordt gemonitord. Na afloop van deze uitdaging voelen zij zich fitter en gezonder. Kok Sylvan Kuijpers merkt dat zijn stand een flinke toeloop heeft. Op twee grote proefplanken liggen drie verschillende mini-burgers uitgestald. “Joh, ik heb het razend druk. Maar je krijgt veel energie van alle enthousiaste reacties over de mini-burgers”, zegt hij.

Wil jij ook een keer de Hutten Ideeëntuin bezoeken? Meld je dan aan voor de volgende editie in het najaar van 2017!

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen