De Korfrakkers verliest wedstrijd en koppositie

Foto: De Korfrakkers

Met De Korfrakkers als koploper en Swift als runner-up een interessante strijd om de koppositie. De vorige wedstrijd waarin deze twee teams elkaar troffen was de zaalfinale die ruimschoots door de ploeg uit Erp werd gewonnen. Een plaats in de kruisfinale staat niet meer op het spel. Daar zijn beide teams al van verzekerd. De kaarten moeten echter nog op de juiste volgorde worden geschud.

Sterke start Swift

Swift begon het beste aan de wedstrijd en kwam in de beginfase op een 2-0 voorsprong. De Korfrakkers kwam goed terug tot 2-2. In het vervolg ging de wedstrijd gelijk op. Maar de ruststand gaf toch weer een kleine voorsprong van 8-6 in het voordeel van Swift aan.

Na rust hetzelfde spelbeeld

Ook na rust kwam de Limburgse ploeg het beste uit de startblokken. Het was Swift dat 3 keer achter elkaar wist te scoren. De Korfrakkers had mooie aanvallen maar deze werden niet beloond met een doelpunt. In deze fysieke wedstrijd wisten de dames van De Korfrakkers niet meer in het kielzog van Swift te komen. Daardoor eindigde de wedstrijd met 13-9 in het voordeel van Swift.

Nieuwe koploper

Door deze uitslag werd het stuivertje wisselen aan kop en is Swift de nieuwe koploper. De Korfrakkers volgt op 1 punt. DDW volgt op 2 punten en Be Quick op 3 punten van de koploper. Met nog twee wedstrijden voor de boeg kan de gehele top 4 nog van positie wisselen.

 

 

 

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen