Uit met ouders: Informatieve kroegentocht

Foto:

Stappen, u hebt het vroeger vast ook gedaan, met vrienden naar de kroeg, een biertje drinken. een herkenbaar geaccepteerd gebeuren.

Nu hebt u zelf tieners in de leeftijd van 12- 18 jaar, die ( binnenkort) op stap gaan. Misschien bent u wel nieuwsgierig naar hoe dat stappen er tegenwoordig aan toe gaat en waar uw kinderen nu of in de toekomst te vinden zijn, dan krijgt u nu de kans om dit te ervaren. Duik samen met Centrum voor Jeugd en Gezin op 29 mei 2017 a.s. in de uitgaanswereld van Veghel en schrijf u in voor ” Uit met ouders.”

Op deze uitgaansavond zijn de jongeren niet welkom.

We starten 29 mei om 19.15 in de Oude Raadszaal in de bibliotheek in Veghel, Markt 1, alwaar Wethouder Dhr. E Witlox de avond zal openen. Daarna starten we met de interactieve voorstelling van Theater Helder, om vervolgens het uitgaansgebied in te gaan en dan bezoekt u in groepen de verschillende cafés. Roulerend krijgt u in elk café een korte presentatie van 30 minuten.

  • Medewerker van GGD Hart voor Brabant die u informeert over hoe alcoholgebruik te voorkomen bij jongeren onder de 18.
  • Medewerkers van Novadic-Kentron geven u informatie en handvatten over trends in drugsgebruik, wat zijn partydrugs?, wat kan ik als ouder doen?
  • Politie en horeca informeren u over de veiligheid bij het uitgaan. Wat komt je puber tegen? Wat is de rol van de politie, horeca en ouders?

Om ca. 21.45 uur komt u bij elkaar in de Oude Raadzaal in de bibliotheek om na te praten, eventueel vragen te stellen aan de deskundigen en de avond af te sluiten.

Wanneer: 29 mei 2017

Tijd: van 19.15 tot 22.00 uur (inloop vanaf 19.00 uur in de Oude Raadzaal)

Deelnemende horecazaken: Abbey Road, Fellows & Friends, Hart van Veghel

Bent u geïnteresseerd in deze thema-avond ‘Uit met Ouders’ dan kunt u zich tot uiterlijk 24 mei aanmelden. VOL = VOL

Aanmelden

U kunt u aanmelden door te bellen naar 0800 – 254 00 00 of stuur een mail naar [email protected] met uw gegevens, de leeftijd van de kinderen en het aantal deelnemende personen.

U wordt verzocht uw bevestigingsmail mee te nemen.

 

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen