Gemeente Meierijstad start verkoop kavels in Mariaheide

Foto: meierijstad.nieuws.nl

Vanaf 18 mei 2017 kunnen inwoners van Mariaheide of daarbuiten inschrijven voor één van de dertien kavels, die op plan Steenoven II in Mariaheide in de verkoop gaan. De kavels zijn bedoeld voor het bouwen van vrijstaande woningen.

De bouw van deze nieuwbouwwijk met verschillende soorten woningen zorgt voor een flinke kwaliteitsimpuls. Dat gebeurt in de vorm van deze vrijstaande woningen, maar er komen ook woningen die geschikt zijn voor starters. Een positieve ontwikkeling; het diverse aanbod voor verschillende doelgroepen komt de leefbaarheid in Mariaheide ten goede. Het kan ervoor zorgen dat een aantal (jonge) mensen blijft wonen in het dorp waar ze vandaan komen.

Inschrijven kan vanaf 18 mei

In dit plan geeft de gemeente 13 kavels uit voor de bouw van vrijstaande woningen. Op www.meierijstad.nl onder Woningbouw is het uitgifteprotocol te vinden. Hierin staat beschreven hoe geïnteresseerden zich voor een kavel kunnen inschrijven en op welke manier de kavels worden verloot. Ook zijn hier het verkavelingsplan, het inschrijfformulier en de grondprijzen terug te vinden. Vanaf 18 mei tot en met 7 juni 2017 kan voor een kavel in dit plan worden ingeschreven.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen