Kermis in Zijtaart is 4 dagen lang plezier voor jong en oud

Foto: Facebook Zijtaart kermis
Kermis in Zijtaart is vier dagen lang plezier voor jong en oud. Van vrijdag 19 tot en met maandag 22 mei 2017 staat de kermis weer aan de Pastoor Clercxstraat. Met de komst van diverse kermisattracties en een leuk kermisprogramma bij onder andere café-zaal Kleijngeld belooft de kermis in Zijtaart ook dit jaar weer een gezellig evenement te worden.

Kermisprogramma

De kermis in Zijtaart start vrijdag om 19.00 uur. De start van de kermis valt samen met de vierde editie van de Mountainbike Streetrace die geheel in het teken staat van de ziekte van Duchenne. De deelnemers fietsen dwars door het centrum van Zijtaart en zullen uitdagende obstakels moeten overwinnen. Op zaterdagmiddag organiseert W.T.C. Zijtaart, de wielertourclub, een fietscross waar de jeugd om het Zijtaarts kampioenschap strijdt. De deelnemers winnen niet alleen een penning voor de kermis en een medaille, maar de nummers één, twee en drie van elke fietsgroep krijgen een mooie beker! Op zondag vindt de traditionele vlooienmarkt van Carnavalsvereniging de Reigers plaats. De verkoop van de vele mooie spullen start om 10.00 uur en duurt tot 14.30 uur. De entree is gratis. Al met al een vol kermisprogramma wat garant staat voor vier dagen lang plezier op Zijtaart kermis voor jong en oud.

Openingstijden

De kermis is op vrijdag geopend van 19:00 uur tot 22:00 uur, op zaterdag van 15:00 uur tot 22:00 uur, op zondag van 12:00 tot 22:00 uur en op maandag van 15:00 uur tot 21:00 uur.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen