Sterren Theater Concerten heeft weer een verrassend optreden in petto!

Foto: Facebook Sterren Theater Concerten

Op zondag 28 mei om 15.00 uur vindt er bij het Sterrentheater aan de Zuidkade in Veghel weer een bijzonder optreden plaats.

Vocaal klassiek muziektheater uitgevoerd door een getalenteerde zangeres met een prachtige stem en met een persoonlijkheid die een balans weet te vinden tussen ontroering en komisch talent. Dat zijn de kenmerken van Kelly Poukens.

Een vertelling van een zangeres die voor het eerst na lange tijd op de verjaardag van haar zangdocente de confrontatie met het verleden aangaat. Het wordt moeilijk wanneer de docente niet meer op de vrouw lijkt die ze ooit was. Zoekend naar rust, soms smekend naar een God en hopend op troost transformeert de verjaardag naar een innerlijk gebed waarbij taart en thee een magere houvast bieden voor de onrust die de kunst teweeg heeft gebracht.

‘Wat is er toen gebeurd?’ ‘Wat valt er nu nog te vieren?’

Kelly Poukens wordt bijgestaan door Nadette Beelen (spel) en Dorenda Notermans (piano). Muziek is van Kurt Bikkembergs en de regie is in handen van Brigitte Odett.

Recencies

“Poëzie. Of niet? We kunnen er geen label opplakken maar dat is meteen ook de verdienste van Kelly. Ze schrijft ongrijpbaar, kwetsbaar en sterk tegelijk met meestal een originele opbouw en een knappe structuur.” – Valerie Eyckmans (uit: Juryrapport Write Now 2012)

“Als Kelly zingt dan klinkt er een ziel”
Robert Holl (uit: de International Vocal Competition 2016)

Reserveringen

Kaartjes (€ 10,-) kunt u tot drie dagen voor aanvang van het concert reserveren, via het reserveringsformulier op de website. Reserveringen worden gezien het aantal plaatsen van de betreffende locatie op volgorde van aanmelding in behandeling genomen. U ontvangt een aantal dagen voorafgaand aan het concert een digitale bevestiging in uw mailbox.

Gereserveerde kaartjes kunt u tot 15 minuten voor aanvang van het concert aan de kassa ophalen en betalen. Indien er nog losse kaartjes beschikbaar zijn, kunnen deze vanaf 15 minuten voor aanvang direct aan de kassa gekocht worden.

De entreeprijs is natuurlijk inclusief koffie/thee met wat lekkers in de pauze en een drankje na afloop!

Locatie

Sterrentheater Zuidkade 5 Veghel / Zondag 28 mei om 15.00 uur

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen