1 Ander Festival, een multicultureel muziek festival

Foto: 1 Ander Festival

1 Ander Festival, nu onderweg om zijn 24e editie neer te zetten, is een uniek, onderscheidend en voornamelijk een multicultureel muziek festival in het eerste weekend van juni. Op 3 en 4 juni komen duizenden mensen naar het spectaculaire festivalterrein in het Kloosterpark in Schijndel om wereldse indrukken te ervaren.

Op het terrein is een mix van culturen te vinden in de vormen van muziek, film, straatartiesten, kinderactiviteiten, eten en drinken.

Het 1 Ander Festival is volledig met de inzet van vrijwilligers opgebouwd. De vrijwilligers van Stichting Anders doen daarom ook onze uiterste best om jullie van een unieke ervaring te voorzien.

Muziek

Openingsact op zaterdagavond is de band Four Bluezz. Zij brengen A tribute to Aretha, een volledige set met Aretha Franklin nummers, Queen of Soul.

Andere acts zijn Zuco 103, La Selva Sur uit Spanje, The Dubbeez, Kasba, Los Paja Brava, Tabanka, La Manouche en Kalio Gayo

Kinderplein

Het Kinderplein is een creatieve, interactieve, multiculturele hotspot voor de jongste bezoekers. Er zullen 2 zeer interactieve voorstellingen plaatsvinden.

Naast deze voorstellingen is er ook weer een speelkaart verkrijgbaar bij de entree! Deze telt acht vlakken, die staan voor 8 spellen, welke door verschillende kraamhouders over het hele terrein begeleidt worden. Als alle spellen zijn gespeeld, krijgen de kinderen een leuke verrassing!

Kortom: uw kinderen zullen zich prima vermaken bij het 1 Ander Festival !

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen