Jeugdcommissie CV De Kuussegatters op zoek naar nieuwe leden

Foto: CV De Kuussegatters

Voor het komende carnavalsseizoen is de Jeugdcommissie van CV de Kuussegatters op zoek naar enthousiaste jongens en meisjes om het Jeugdbusvolk te versterken.

Ben jij zo’n feestbeest én lijkt het je leuk om als blaasmuzikant, dansmarieke of jeugdraadslid samen met anderen een gezellig feestje te bouwen? Dan is de commissie op zoek naar jou!

Kuussebloazers

Voor de Kuussebloazers, de meest swingende hofkapel van Kuussegat, zoekt men blaasmuzikanten. De Kuussebloazers is de jeugdkapel met muzikanten tot 16 jaar oud, die op zondagochtend repeteren. Tijdens het carnavalsseizoen ondersteunen ze muzikaal de Jeugdprins en maken zo het feest compleet. Ben jij die blaasmuzikant, die met hen wil meespelen? Meld je dan nu aan via [email protected]. Rogier en/of Dave nemen dan contact met je op.

Dansmariekes

De Dansmariekes treden voor en tijdens de Carnaval vaak op met hun twee spectaculaire dansen, waarvoor ze stevig trainen op dinsdagavond. Ben jij die spontane meid, die het leuk vindt om te dansen en veel plezier wil maken tijdens carnaval? Twijfel dan niet en meld je aan via [email protected]. Maureen en/of Isa nemen dan contact met je op.

De auditie voor de Dansmariekes vindt plaats op dinsdag 27 juni van 18.30 uur tot 20.30 uur in Basisschool de Bernadette, Vondelstraat 1 Veghel.

Raad van Elluf

De Jeugdraad van Elluf kun je met hun spectaculaire act en stoere rap niet missen tijdens de carnaval. Hiervoor oefenen ze hard op maandagavond. Ben jij die jongen, die een graag feestje bouwt en uit z’n dak kan gaan tijdens de carnaval? Meld je dan aan via [email protected]. Tessa neemt dan contact met je op.

De auditie voor de Raad van Elluf is op maandag 26 juni van 18.30 uur tot 20.30 uur in Basisschool de Bernadette Vondelstraat 1 Veghel.

 

 

 

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen