Komend weekend: Pop & Colour Festival in Sint-Oedenrode

Foto: Pop&Colour Festival

Op zondag 11 juni bruist het terrein rondom CEC Mariëndael in Sint-Oedenrode vanaf 12.00 uur ‘s-middags weer van de activiteiten en optredens. Dan vindt het Pop & Colour Festival plaats.

Horen, zien en doen!

Kom kijken en luisteren naar al wat het Pop & Colour Festival biedt en vooral … doe mee! Vanaf 12.00 uur tot 17.00 uur is er volop keuze aan workshops en activiteiten. Van bloemschikken of tekenen tot theatersport en van circus tot houtbewerken, Er zijn voor kinderen passe-partouts te koop voor workshops, drinken en wat lekkers. Mede dankzij een mooi sponsoring van Kiwanis zijn er ook diverse gratis activiteiten.

Na 17.00 uur hoef je zeker niet naar huis. Je kunt een vorkje mee prikken in het pop-up restaurant van De Beleving terwijl je nog de hele avond geniet van goede muziek.

Jonge talenten in de schijnwerpers

Omdat de jeugd de toekomst heeft, krijgen jonge en aanstormende talenten  volop de ruimte om zich te laten zien, zowel in de kramen en ateliers als op de podia. Er is een bijzondere bijdrage van studenten van het St. Lucas, die hun meesterproef exposeren. In het knusse Royaal theater is een uitzonderlijke fashionshow te zien en

Achter de schermen

Al maanden wordt er achter de schermen hard gewerkt om een geweldig festival neer te zetten. Vier gedreven vrijwilligers, Gijs van der Wilt, Daan Driessen, Nienke Meulenbroeks en Marlou Jansen, organiseren het festival met Kornelis Lievense en Joost van Sprundel, beide docenten van Pop&Co Bandcoaching. Samen met de ondersteuning van Phoenix Cultuur en de Stichting Mariendael is dit een unieke samenwerking, die afgelopen jaar al goed uitpakte en dit jaat nog een versterkt wordt.

Leerling en meester

Enkele maanden geleden kregen de bands van Pop & Co een Masterclass van Alain Clark. Op het Pop & Colour Festival krijgen ze allemaal een podium. Overdag spelen de jongeren de sterren van de hemel en ‘s-avonds sluit Alain Clark het festival af met een geweldig optreden. Wie dit optreden zeker niet wil missen moet op tijd op het festivalterrein zijn, want vol=vol.

 

 

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen