Wouter van Empel wint tweede prijs in OMO-competitie

Foto: Fioretti College

Jaarlijks reikt Ons Middenbaar Onderwijs (OMO) prijzen uit aan leerlingen die een verdienstelijk profiel-, sector- of praktijkwerkstuk hebben gemaakt.

Wouter van Empel (ma4n) uit Heeswijk-Dinther won op donderdag 8 juni met zijn werkstuk ‘Alles over grafisch ontwerpen – de geschiedenis van grafische vormgeving’ de tweede prijs in de categorie ‘OMO-profielwerkstukprijs 2017′ voor vmbo-g/t en mavo. Uit handen van OMO-voorzitter Eugène Bernard ontving Wouter een mooie geldprijs én een lovend juryrapport.

In het juryrapport stonden veel lovende woorden: “Gedegen, diepgang en verantwoord. Dat zijn de sleutelwoorden voor het werk van Wouter. De presentatiewijze past uitstekend bij het onderwerp. Het is mooi en grafisch. Daarbij weet hij de vragen, de onderbouwing en de conclusies prima met elkaar te verbinden. Wouter heeft vorm en inhoud op sublieme wijze gecombineerd. Hij is in staat gebleken zijn talent en passie tot uiting te brengen. Dit heeft geresulteerd in een veelzijdig eindproduct dat – mede door de heel verschillende deelvragen – erg informatief is. Wouter laat zien dat hij verstand van zaken heeft door de theorie over grafisch ontwerpen toe te passen in de praktijk. Als kers op de taart heeft hij werkstuk gepitcht met een schitterend filmpje.”

Bij de presentatie in Tilburg waren de ouders en familieleden van Wouter aanwezig, maar ook zijn mentor mevrouw Magdalena en begeleider meneer Lessmann. Dankzij Wouter valt het Fioretti College voor de tweede keer in de (OMO)prijzen. Thijs van Vugt van de afdeling praktijkonderwijs ging Wouter enkele weken geleden al voor.

 

 

 

.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen