Fantastisch resultaat leerlingen Zwijsen College die twee jaar VWO in één jaar doen!

Foto: Zwijsen College

Dit schooljaar hebben 39 leerlingen van het Zwijsen College versneld het VWO gedaan. Dat betekent, de laatste 2 jaar van het VWO in 1 jaar doen.

In totaal hebben 39 leerlingen in 59 vakken versneld. Hun gemiddelde eindcijfer is zelfs een 7,7!

Uniek is het resultaat van Tjeu Kayim. Hij heeft in 5 jaar tijd zijn gymnasiumdiploma behaald met een extra vak en slaagt dan ook nog met een 8,7 gemiddeld!

Heel bijzonder is het resultaat van Marloes van der Burgt. Zij scoorde zelfs een 10 voor het CE wiskunde B. Ook is Marloes de eerste leerling in 10 jaar die als eindcijfer een 9 voor Duits scoorde. Ook geweldig is het resultaat van Yvonne van Kollenburg. Zij scoorde voor het eindexamen Engels een 9,2 en dat is het hoogste cijfer van alle eindexamenleerlingen!

Wat ook een compliment waard is, is het resultaat van Claudia Hanegraaf en Fabiënne Serné die beiden met een 10 voor wiskunde B eindigen.

Wat een prestatie!

Isis van Andel, Tim Appels, Quinty van Asperen,  Kirle van Beekveld, Caitlin de Boer, Marloes van der Burgt, Emmy van Diessen,  Kim Donkers, Danny van Dortmont, Iris Grelling, Claudia Hanegraaf, Marten Hanegraaf, Lisa Herwig, Ruben van den Heuvel, Lies van Hooijdonk, Matz van den Hurk, Joshua Jones, Nathaniel Jones, Tjeu Kayim, Celine van Kasteren, Michelle van Kempen Yvonne van Kollenburg, Tim de Lange, Stef van Lieshout, Koen Loonen, Thijmen Marres , Berber Meulepas, Jitte Oerlemans, Lola Pruijssers, Nikki van Rijswijk, Fabiënne Serne ,Naomi Severein, Carmen van den Tillaart, Esther Vogels, Iris van der Werf, Denise Westendorp, Mathijs van der Wielen, Amé van Zutphen en Jorg van Zutphen.

Complimenten voor alle 39 kanjers!

Het Zwijsen College is enorm trots op deze leerlingen, die twee jaren studie in één jaar hebben gedaan en hebben afgesloten met een prachtig resultaat! Van harte gefeliciteerd! 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen