Weddenschap krijgt geen vervolg Elde College Schijndel

Foto: Elde College

De weddenschap lag vast: met 100% geslaagden op het Elde College zouden de sectordirecteuren Toos Michon en Gerard Spijkers het water in het Schijndels Kloosterpark induiken.

Maar de stunt kan niet doorgaan. Wij zijn bijzonder tevreden met de examenresultatenresultaten, maar helaas hebben we niet bij álle afdelingen een 100% slagingspercentage. En staat er te weinig water in de plas!

De duik had zeker wél genomen kunnen worden voor de afdeling tweetalig vwo waar alle leerlingen positief nieuws kregen van hun mentor.  In september volgen nog de resultaten van het IB-examen. Ook bij het vmbo basis richting Techniek is iedereen geslaagd. Voor deze studierichting een mooie kroon op het werk aangezien er sinds twee jaar les gegeven wordt op leerpleinen wat best een omschakeling voor de leerlingen betekende: meer samenwerken en meer zelfstandigheid. “Heel knap van de leerlingen. En daarnaast hebben we een mooi aandeel in het afleveren van technische vakmensen waar het bedrijfsleven voor in de rij staat”, aldus Gerard Spijkers.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen