Bouwdorpkaarten uitgereikt, Veghel In Hout is er klaar voor!

Foto: Stan Pittens

Elk jaar organiseert Stichting Veghel in Hout een bouwdorp voor kinderen van 5 tot en met 13 jaar tegen een zo laag mogelijke toegangsprijs. Zaterdag werden de kaarten uitgereikt aan diegene die in de voorverkoop een kaart gekocht hadden.

In de bibliotheek waren diverse bestuursleden en vrijwilligers aanwezig om de kaarten uit te delen en de deelnemers de laatste informatie omtrent het bouwdorp te overhandigen. Er zijn dit jaar 617 kaarten in de voorverkoop over de toonbank gegaan.

Voor het tweede jaar wordt het bouwdorp gehouden in het Julianapark in het centrum van Veghel. Een prachtige locatie. Het bouwdorp vindt plaats van 21 tot en met 25 augustus.

Vrijwilligers gezocht

Ieder jaar geven zich weer verschillende mensen op als vrijwilliger. Het bestuur merkt echter wel dat het vrijwilligerskorps steeds ouder wordt en dat er weinig aanvulling is vanuit jonge ouders. Juist deze groep ouders wil het bestuur oproepen zich aan te melden als vrijwilliger. Ouders kunnen zich opgeven voor een hele dag, maar ook een halve dag is mogelijk. De meeste vrijwilligers hebben ze nodig op dinsdag, woensdag en donderdag. Aanmelden kan via de site www.veghel-in-hout.nl/aanmelden-volwassen-leiding. Op deze manier kunnen ze u gemakkelijk inplannen.

 

 

Reacties