Spanning en sensatie bij finaledag clubkampioenschappen Tennispark De Krekel

Foto: Tennispark De Krekel

28 Graden, volle tribunes en veel spannende wedstrijden. Wat wil je nog meer op de finaledag van de Jeugd Clubkampioenschappen van Tennispark de Krekel.

Er waren zondag finales in verschillende categorieën: Rood (de kleine aanstormende talenten), Oranje, Geel en Groen. De kinderen in de categorie Rood speelden zondag de hele dag wedstrijdjes. Na afloop kon er maar één de winnaar zijn. Nick Post was iedereen de baas en nam de wisselbeker mee naar huis. The best of the rest in de categorie Rood was Belle Koppelmans. Alle kinderen in hebben heel hard gewerkt en kregen dan ook een mooie medaille van de jeugdcommissie.

De finale in de categorie Oranje was een clash tussen broer en zus Joost en Sara van de Kerkhof. Deze finale werd door Sara gewonnen met 4-1.

Ook in de categorie Groen was de familie van de Kerkhof weer vertegenwoordigd. In deze finale nam Emma van de Kerkhof het op tegen Sem de Roij. Een bloedstollende finale waarin Sem aan het langste eind trok met de standen 2-4, 5-4 en 9-7.

Marathonpartij

In de categorie Geel t/m 14 jaar stonden Mark Donders en Tristan Tunnissen in de finale. In deze marathonpartij van bijna 3 uur won Mark met 2 x 7-6.

De laatste finale, die in categorie Geel t/m 17 jaar stonden Remco Tunnissen en Mathieu van Asperen in de finale. Een rare finale, maar vooral spannende wedstrijd die alle kanten op ging. Mathieu ging er uiteindelijk met de overwinning vandoor. Hij won de partij in 3 sets, setstanden 0-6, 6-2 en 6-3.

Price Shooting

Na alle finales was het tijd voor ‘Price Shooting’. Alle kinderen mochten proberen de bal in de hoepel te slaan en in deze hoepels lagen leuke prijsjes.

Ook de prijsuitreiking kan natuurlijk niet missen op zo’n mooie zondag. Alle kinderen kregen een beker of een medaille en waren hier erg blij mee. Zo’n mooie week kan natuurlijk niet georganiseerd worden zonder de Jeugdcommissie. Zij stonden er elke dag, elke dag hapjes maken, schema’s maken enz. Het is ze opnieuw gelukt om er een fantastische week van te maken. Namens alle kinderen werd de jeugdcommissie bedankt voor deze geweldige week!

Sponsors

Ook de sponsors bedankt voor het mede mogelijk maken van dit geweldige evenement: Matteucci IJs Veghel, Intersport Veghel / Superstore Uden, Pannenkoekenbakkers Zeeland, Bananas IJs Uden, IJscoupé met lekkere aardbeiden van Jan en tenslotte PLUS Supermarkt.

 

Reacties