Grote belangstelling boekpresentatie Adriaan van der Linden

Foto: meierijstad.nieuws.nl

Zaterdagmiddag 24 juni presenteerde Adriaan van der Linden onder grote belangstelling zijn nieuwe boek ’t Oude Beukelaar in De Hertoghof in Veghel.

Het eerste exemplaar werd uitgereikt aan zijn oudste kleinzoon, Tijn van der Linden. Ook Agnes Pigmans en Johan van Rijbroek ontvingen een boek uit handen van de schrijver, als dank voor de hulp die hij van hen mocht ontvangen bij het tot stand komen van dit boek. En er was een exemplaar voor Harry van Zutphen voor het beschikbaar stellen van de ruimte in de Hertoghof en natuurlijk voor de koffie.

 

Daarna was er de mogelijkheid aan de bezoekers om een exemplaar te kopen. Het boek vond gretig aftrek bij de aanwezigen. Natuurlijk werd het boek door de schrijver zelf gesigneerd. Iedereen was benieuwd naar het resultaat en begon direct door het boek te bladeren. Diverse foto’s in het boek kwamen bekend voor. Herinneringen werden opgehaald.

Het boek is vanaf nu te koop bij de boekhandels Schellen en Bek in Veghel en D’n Bakker in Mariaheide en kost 17,95 euro.

 

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen