Start inschrijving Krollenloop 2017

Foto: Krollenloop

De inschrijving voor de 4e editie van de Krollenloop start op zaterdag1 juli! Geïnteresseerden voor het Veghelse hardloopevenement op zondag 5 november kunnen zich via www.krollenloop.nl inschrijven voor de 5 en 10 kilometerloop en voor de Ten Miles (16.09 km.). Kinderen kunnen zich weer gratis aanmelden voor de Kidsrun van 1 of 3 kilometer.

Vanwege de herinrichting van de Markt, die na de kermis in september begint, wordt het start- en finishgebied dit jaar éénmalig naar het Meierijplein verplaatst. Dit heeft een kleine aanpassing voor de route, die dit jaar weer richting Veghels Buiten en Keldonk gaat, tot gevolg.

Oefenclinics

Ter voorbereiding op de Krollenloop zijn er gratis oefenclinics op zondag 24 september en 8 en 22 oktober. Op dinsdag 17 oktober is er van 10.00 tot 11.00 uur een speciale clinic voor de jeugd.

Deelname aan de Krolllenloop kost € 10,-, dit is inclusief een fraaie medaille en sportdrank na afloop. Daarnaast kan er voor slechts € 6,95 een zak krollen met speculaas van Bankkerij Van Leur worden gereserveerd.

Bedenk jij een goed doel?

Eén van de doelstellingen van de Stichting Krollenloop is het in de realisatie van een fitnessruimte voor het Aatrium (2016) staat de Stichting Krollenloop open voor een suggestie. Deze kunnen tot 31 augustus worden gemaild naar [email protected]. Er zijn een paar randvoorwaarden gesteld. Zo moet het goede doel met de jeugd en sport en beweging te maken hebben. Bovendien dient het goede doel in Meierijstad actief te zijn.

De Krollenloop is vernoemd naar het anijsbroodje met speculaas, dat als typisch, Veghelse lekkernij in het najaar veel wordt gegeten. Met de derde editie van de Krollenloop liepen afgelopen jaar bijna 1.300 deelnemers mee. Een groot succes.

Kijk voor meer informatie op www.krollenloop.nl

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen