Kermis Schijndel op evenemententerrein aan de Steeg

Foto: meierijstad.nieuws.nl

Van zaterdag 8 juli tot en met woensdag 12 juli 2017 draait de jaarlijkse kermiscarrousel in Schijndel weer op volle toeren. Jong en oud, iedereen is vijf dagen lang van harte welkom op het evenemententerrein aan de Steeg.

De Schijndelse kermis bestaat dit jaar uit maar liefst 26 attracties. Dit jaar is er een topattractie op de Schijndelse kermis de Hang Over, een attractie met drie armen en bewegende gondels die over de kop gaan. Ook de Heartbreaker met zijn wild heen en weergaande bewegingen is van de partij. Deze spectaculaire attractie voert de durfallen mee naar de top.  Daarnaast is er de Walking Street Funhouse, een moderne versie van de cake-walk. Ook is een van de mooiste en grootste Breakdances in Nederland is te bewonderen in Schijndel.

Naast de vele vertrouwde attracties zoals de autoscooter en Cocoon rups zijn er ook nog diverse behendigheidspelen, zoals de grijpkraantjes, fotoschietsalon, lijntrek en eendjes vissen. Voor de kleintjes is er een grote nostalgische draaimolen, de Flying Circus, Jungle Adventure en pony`s.

De Oudhollandse gebakkraam en een ijsverkoopwagen, vers fruit met echte Belgische chocolade dressing, snackverkoop, visverkoop, popcorn/suikerspin en nougat/suikerwerken completeren de kermis.

Prijzen attracties

  • Voor de grootvermaakattracties geldt een maximale ritprijs van € 2,00 in de losse verkoop
  • Voor de Hang Over geldt een ritprijs van € 3,00
  • Voor de Heartbreaker € 2,50
  • Voor de kinderattracties geldt een maximale ritprijs van € 1,50. in de losse verkoop

Bij aankoop van meerdere ritten is de ritprijs lager. Op de basisscholen zijn kortingsbonnen uitgedeeld van alle deelnemers van de Schijndelse Kermis. Supermarkt PLUS Eijkemans participeert door EURO-munten uit te geven bij de aanschaf van boodschappen. Deze munten zijn een EURO waard op de kermis en kunnen overal worden ingeleverd. Munten van vorig jaar zijn nog steeds geldig.

De kermis is van 8 juli tot en met 12 juli open van 13.00 tot 24.00 uur

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen