Komend weekend kermis in Erp

Foto: Gemeente Meierijstad

Het is weer tijd voor de kermis in Erp! Van vrijdag 7 juli tot en met maandag 10 juli staat de kermis op het Hertog Janplein.

Met de komst van verschillende attracties voor jong en oud én een mooi kermisprogramma bij partycentrum van Haandel en café Schansoord belooft het een spetterend weekend te worden.

Kermisprogramma

De kermis wordt vrijdag 7 juli om 19.00 uur officieel geopend met een kleurrijke ballonnenwedstrijd waaraan iedereen gratis mee kan doen. De ballonnenwedstrijd luidt meteen een lang weekend kermis in. Gedurende het kermisweekend kan ook in de Erpse horeca, bij Partijcentrum van Haandel en Café Schansoord genoten worden van een gezellig en divers kermisprogramma met onder andere optredens van REPOP, Les Garçons de l’Ariege en een Nineties Party. Op kermiszondag zal pastoor Rombouts om 11.00 uur traditioneel een Heilige Mis houden in de autoscooter. Uiteraard is iedereen van harte uitgenodigd om een kijkje te nemen of om de Heilige Mis te volgen vanuit een botsauto. Op zaterdag- en maandagavond om 18.30 uur zal Minion Bob, bekend van de film ‘Verschrikkelijke Ikke’ de kermis een bezoekje brengen. Hij neemt zelfs een leuke attentie mee voor de kids! Maak ook meteen een selfie met deze populaire gast.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen