Publiek geniet van optredens Vezpa en BB Frisselstein & Lilian Day Jackson

Foto: Stan Pittens

Ook tijdens de tweede avond van het Noordkade Festival in Veghel genoot het aanwezige publiek weer van mooie optredens. Terug in de tijd met nummers uit de jaren ’50 en ’60 met de Amsterdamse formatie Vezpa en muziek uit de jaren ’70 en ’80 middels Big Band Frisselstein samen met Lilian Day Jackson, voormalig zangeres van de groep Spargo.

Vezpa

Babyboomers zetten zonder aarzelen een stap terug in de tijd, terwijl de jeugd van nu bewijst zijn klassiekers te kennen. Vezpa neemt je in razend tempo mee op een muzikale reis door de roerige jaren vijftig en zestig!, volgens de tekst op hun website.

En dat bleek inderdaad het geval te zijn tijdens het optreden zaterdagavond op het Noordkade Festival. De vier heren, strak in het pak, kregen niet alleen de ‘oudere’ jeugd ‘op de banken’ maar ook de jonge gasten genoten van hun muziek.

Tussen de optredens op het hoofdpodium door speelde een blaaskapel. Eerst in de biersilo, vervolgens op het plein.

Big Band Frisselstein & Lilian Day Jackson

Later op de avond was het de beurt aan Big Band Frisselstein o.l.v. Marc van Kessel. Samen met voormalig Spargo-zangeres Lilian Day Jackson gaven zij een spetterend optreden geheel in Motown sfeer.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen