112

Politie stelt DNA-sporen veilig bij onderzoek ongeval Structuurweg Schijndel

Foto: opsporingverzocht.avrotros.nl

In de uitzending van Opsporing Verzocht werd deze week opnieuw aandacht besteed aan het ‘keien-ongeval’ in de nacht van 23 op 24 juni j.l.

Volgens onderzoek blijkt dat de keien afkomstig zijn van een plek zo’n 75 meter van de plaats van het ongeval, in de buurt van het scoutinggebouw. Hierop zijn DNA-sporen aangetroffen en deze worden verder onderzocht. De politie is nog altijd op zoek naar de dader(s) en doet nogmaals een beroep op eventuele getuigen zich te melden. Ook wil de politie graag in contact komen met bewoners uit de omgeving die camerabeelden beschikbaar willen stellen.

Twee scooterrijders

Verder is uit onderzoek naar voren gekomen dat de twee scooterrijder die die avond gezien zijn op de Structuurweg, kort voor het ongeval, stil hebben gestaan in de directe omgeving waar de stenen lagen. Deze scooterrijders hebben zich overigens nog steeds niet gemeld. Mochten zij niets met het incident te maken hebben, dan kunnen zij belangrijke getuigen zijn. De politie doet dan ook een dringend beroep op hen zich te melden.

Toekomst

De vriend van het slachtoffer vertelde dinsdagavond in het opsporingsprogramma dat zijn vriendin mogelijk nooit meer de ‘oude’ wordt. Ze heeft twee klaplongen, ernstig rugletsel en inwendige bloedingen. Het stel had plannen om in 2018 te trouwen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen