Openluchtvoorstelling Rapunzel op de Noordkade

Foto: CHV Noordkade

Toneelvereniging Mariahout speelt wegens succes van vorig jaar dit jaar op 21 juli het bekende sprookje Rapunzel, maar dan in een ander jasje. De voorstelling zal plaats vinden op CHV Noordkade in Veghel. Speciaal voor deze voorstelling wordt er op het buitenterrein van het fabriekscomplex, achter restaurant Wittern, een heus openluchttheatertje gebouwd.

Een gezellige eigentijdse familievoorstelling waarin iedereen op zoek is. Naar liefde, familie en het leven. En als je hebt gevonden wat je wilt, hoe houd je dit dan vast? Rapuzel woont al bijna haar hele leven in een hoge toren ver afgezonderd van de bewoonde wereld. Op deze plek houdt mevrouw Manie haar helemaal voor haar alleen. Als Rapuzel achttien jaar oud wordt, hoopt ze eindelijk de wereld in te mogen trekken. Maar laat vrouw Manie dit wel toe?

Toneelvereniging Mariahout

Toneelvereniging Mariahout bestaat al meer dan 40 jaar en brengt jaarlijks een professionele volwassenen- en jeugdvoorstelling (kinderproductie). De jeugdproductie heeft zich gespecialiseerd in het spelen van bekende sprookjes op eigen wijze zonder daarbij afbreuk te doen aan de herkenbare elementen uit het sprookje. Daarnaast zijn de voorstellingen niet alleen leuk voor kinderen maar zullen ook de oudere bezoekers zich zeker vermaken.

Kaartjes

De voorstelling start op vrijdag 21 juli om 15.00 uur en heeft een pauze. Inclusief pauze duurt het in totaal 90 minuten. Kaartjes kosten € 4,00 per stuk en zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij Cultuurcafé De Afzakkerij en te reserveren via [email protected] en uiteraard voor aanvang van de voorstelling.

Meer informatie over de voorstelling vindt u op www.toneelverenigingmariahout.nl, www.chvnoordkade.nl of bel 0413-782000

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen