Veghel Wandelt staat weer in de startblokken voor de 4-daagse

Foto: veghel wandelt

Als in mei bekend is wie mogen deelnemen aan de Nijmeegse 4-daagse, slaat het wandelvirus toe. Zo ook bij Veghel Wandelt. Dit jaar neemt een groep van 100 wandelaars uit onze gemeente deel aan dit evenement.

De vrijwilligers zijn al dagen bezig om alles gereed te maken voor de bekende verzorgingsposten, waarop de wandelaars worden verwelkomd met de bekende Brabantse gezelligheid. De wandelaars kunnen daar rusten, koffie, thee of bouillon drinken, wat eten en een versnapering meenemen. Deelnemers krijgen elke dag een vers gesmeerd broodje, beschikbaar gesteld door HUTTEN Catering.

Er is dit jaar voldoende water en sportdrank, erg welkom voor de wandelaars nu er voor dinsdag en woensdag trpische temperaturen worden voorspeld. En dan gaat water en een versnapering met zout er goed in. Ook dit jaar zijn er elke dag de bekende verzorgingsposten op ca. 10 km voor de finish. Doordat de eerste dag de route is omgedraaid, is de post verplaatst. Er is een prachtige plek gevonden vooraan in Bemmel, direct nadat alle drie de afstanden bij elkaar zijn gekomen. Na de rust is het 10 km. naar De Wedren in Nijmegen.

Op de overige drie wandeldagen vindt de wandelaar de verorgingsposten op de bekende plaatsen in respectievelijk Beuningen, aan de Zevenheuvelenweg in Groesbeek en Malden. Op deze laatste dag worden de wandelaars, net als in 2016, muzikaal onthaald door het Street Parade Orkest uit Veghel en krijgen de wandelaars, die met succes de tocht hebben volbracht, gladiolen, die beschikbaar worden gesteld door INTRATUIN Veghel.

Meer over VEGHEL wandelt kunt u vinden op de website www.veghelwandelt.nl

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen