Gratis openluchtfilms op Jet Geerkensplein in Schijndel

Foto: Jac van Houten

Voor de 11de keer organiseert Filmclub Schijndel in samenwerking met ’t Spectrum 2 gratis openlucht filmvoorstellingen met de naam ‘OPEN DOEK 2017′ op het grote plein voor ’t Spectrum in Schijndel. Deze voorstellingen vinden plaats op vrijdag 25 augustus en vrijdag 1 september.

De Filmclub beslist pas op het laatste moment welke films er vertoond gaan worden. Het zijn in ieder geval recente films die passen bij het gevoel van buitenzijn met een glaasje wijn. Er staan stoelen en banken maar neem gerust je eigen stoel mee, zit altijd veel prettiger. Neem voor de zekerheid een dekentje of een vestje mee. Het was vorig jaar erg druk dus kom op tijd.

Het voorprogramma start om 21.00 uur en de hoofdfilm om 21.30 uur. De toegang is gratis maar men gaat wel met de ‘pet’ rond. De vertoningen gaan altijd door, bij slecht weer vertoning in de ontvangsthal van ’t Spectrum.

OPEN DOEK 2017 actie

Tijdens OPEN DOEK 2017 kan men goedkoop lid van Filmclub Schijndel worden tot eind van dit jaar. Voor 25 euro heeft men gratis toegang tot 4 films in het City theater en 1,5 euro korting op elke 12 filmvoorstellingen in Het Gasthuis. Lidmaatschap van Filmclub Schijndel wordt niet automatisch verlengd. Dus je zit daarna nergens aan vast. Meer informatie zie www.schijndelfilm.nl

 

 

 

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen