Fietsendiefstal bij Domino’s Pizza Veghel op camera vastgelegd

Foto: meierijstad.nieuws.nl

Op woensdagavond 9 augustus om 19:03 uur vond er een diefstal plaats aan de achterzijde van Domino’s Pizza in Veghel.

Een fiets van een medewerker van Domino’s Pizza werd meegenomen door een tot nu toe onbekend gebleven persoon. Wie herkent de dader op onderstaand filmpje? Stuur dan een PB via de Facebookpagina van Domino’s.

Gouden Tip

Diegene die de gouden tip heeft die ervoor zorgt dat de dader gepakt wordt of de fiets terug komt, krijgt 2 large pizza’s en 2 heerlijke Ben en Jerry’s ijsjes!

Fiets gestolen

Beste Pizzavrienden,Graag jullie aandacht voor het volgende:1 van onze bezorgers zijn fiets is gestolen op 19:03 op woensdag 9-8-2017, achter onze winkel in Veghel. We hopen dat jullie dit bericht zoveel mogelijk delen zodat deze 15 jarige bezorger wellicht ooit z'n fiets nog terug ziet.Tips zijn ook welkom in PB, de gouden tip die ervoor zorgt dat de dader gepakt wordt of de fiets terug komt, krijgt 2 large pizza's en 2 heerlijke Ben en Jerry's ijsjes!Delen delen delen!!!Met vriendelijke groet,Domino's Pizza Veghel

Geplaatst door Domino's Veghel op woensdag 9 augustus 2017

 

 

Reacties