P’rooflokaal wordt SILLYFOX

Foto: CHV Noordkade

Eind 2013 opende Maison van den Boer het P’rooflokaal als Pop-up restaurant op een unieke locatie. Op een hoogte van 32 meter, bovenop de Wiebenga graansilo, gelegen aan de Noordkade in Veghel. Per 1 juli overgenomen door Chef-kok Joppe Sprinkhuizen en vanaf 15 augustus a.s. weer open voor publiek. Onder een nieuwe naam: SILLYFOX.

SILLYFOX staat voor het restaurant waar op grote hoogte uitersten worden opgezocht. Joppe kookt met sous-chef Bart van de Wal en het keukenteam vol overtuiging met eerlijke en verse producten van dichtbij, verrijkt met een wereldse touch. Vakmanschap kijkt mee over de schouder van intuïtie. In de inrichting ziet u het contrast tussen het funky kleurpalet en de ruw betonnen wanden.

  

SILLYFOX

SILLYFOX is het restaurant vol overtuiging. Met respect voor alles wat groeit en leeft. Vanuit het verstand. Vanuit het hart. Eerlijke en verse producten. Van dichtbij verrijkt met wereldse touch.

SILLYFOX is het restaurant gesitueerd op 32 meter hoogte. Industrieel erfgoed pur sang. Uitkijkend over de regio vanaf het indrukwekkende dakterras. Verwend worden in de weelderige luwte van de open keuken.

SILLYFOX is het restaurant waar Chefkok Joppe Sprinkhuizen, Sous chef Bart van de Wal en het team fine dining garanderen. Dé culinaire totaalervaring. Intens genieten zonder concessies. SILLYFOX is het restaurant met Michelin gids vermelding 2017.

 

 

 

Reacties