Zondag Live in De Afzakkerij: Echoes Of Industry

Foto: Facebook Echoes Of Industrie

Ook in de zomermaanden zijn er op zondagmiddag van 15.00 tot 17.00 uur live optredens op het podium van Cultuurcafé De Afzakkerij aan de Noordkade in Veghel.

Zondag 13 augustus kunt u genieten van Echoes Of Industry. De band is in 2009 opgericht door Patrick Kusters (zang, gitaar) en John van de Vorstenbosch (drums) met als doel populaire rocknummers te gaan coveren. Na wat wisselingen voegde gitarist Rolf Bax en bassist William Verhoeven zich bij de band. Derhalve viert de band dit jaar z’n muzikale lustrum. Echoes Of Industry ontwikkelde zich snel en heeft inmiddels dik 50 bekende rockcovers op het repertoire staan.

Met bekende covers van bands als U2, Dire Straits, Kings of Leon, Rolling Stones, Kane, Fleetwood Mac, R.E.M., Red Hot Chili Peppers, Di-rect, The Police, etc. bereiken zij een breed publiek en zijn ideaal voor het rockrandje op ieder evenement.

Reacties