Drie verdachten aangehouden mede dankzij goede camerabeelden!

Foto: pixabay.com

In de nacht van zaterdag 8 juli 2017, werd er uit een garage te Veghel een bladblazer, fiets en acculader weggenomen. Gelukkig was de woning, naast de garage, voorzien van camera’s.  Hierop was te zien dat er drie mannen de inrit opliepen, een sigaret rookten, de garage inliepen en vervolgens wegliepen met bovengenoemde goederen.

Ter plaatse troffen de collega’s twee maal een sigarettenpeuk aan. Deze namen ze in beslag voor onderzoek naar DNA. Door collega’s werden ook de camerabeelden bekeken.

Naar aanleiding hiervan zijn op woensdag 9 augustus 2017, de drie personen aangehouden.  Voor twee van deze personen wordt er ook nog een insluiping ten laste gelegd. De verdachten worden momenteel vastgehouden voor onderzoek en voorgeleid aan de Rechter Commissaris.

 

Reacties