Workshop Avondfotografie

Foto: Margot van Kleef

Veel mensen vinden het leuk om herinneringen op beeld vast te leggen. Eén van de moeilijkste zaken wat betreft fotografie is om een foto de juiste belichting mee te geven, vooral ’s avonds. Om dit goed onder de knie te krijgen organiseert Phoenix Cultuur samen met fotografe Margot van Kleef de workshop avondfotografie.

In deze avondworkshop leer je hoe je de meest sfeervolle foto’s maakt met weinig licht. Ze beginnen met een theoretisch gedeelte met voorbeeldfoto’s. Daarbij krijg je uitleg hoe je bij weinig licht een goed belichte scherpe foto maakt, hoe je sterretjes maakt van lichtbronnen, lichtstrepen kunt vastleggen en wat nabewerking aan je foto kan toevoegen. U gaat dit uiteraard die avond allemaal uitproberen. Ook lightpainting (schrijven met licht) komt daarbij aan bod. Een vol programma, maar ontzettend leuk! De workshop vindt dus plaats op en rond de locatie CHV Noordkade in Veghel. De tweede bijeenkomst duurt ± een uur waarbij de gemaakte foto’s besproken worden en er gelegenheid is voor eventuele vragen.

Deze workshop is geschikt voor cursisten die de dagworkshop Fotografie voor Beginnners hebben gevolgd en voor fotografen met basiskennis van sluitertijd, diafragma en isowaarde. Om een goede begeleiding te kunnen bieden bestaat de groep uit maximaal 5 personen.

Benodigheden

  • Camera waarvan sluitertijd, diafragma en isowaarde handmatig is in te stellen
  • Statief
  • Stevige schoenen
  • Veiligheidshesje
  • Zaklamp

Cursusavonden

11 september is van 19.30-22.00 uur en 25 september is van 19.30-20.30 uur

Aanmelden

Via onderstaande link kunt u zich aanmelden

www.phoenixcultuur.nl/cursusdetail/beeldend/1005/workshop-avondfotografie-11-25-september

 

 

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen