Veghel-In-Hout van start gegaan

Maandagochtend 21 augustus is het bouwdorp in Veghel van start gegaan. Ruim 700 kinderen, veelal samen met ouders, verzamelden zich voor de poorten van het Julianapark.

De officiële opening werd verricht door Eva en Sophie, samen met voorzitter Ed van Uden.

Rond de klok van 10.00 uur mocht iedereen beginnen met bouwen. Alles verliep zeer gestructureerd. De pallets lagen keurig in rijen opgesteld, spijkers in plastic bekertjes en lachende gezichten. Met de zon erbij, zo’n twintig graden en de goede vooruitzichten voor de rest van de week, kan het niet anders dat ook deze editie van Veghel-In-Hout weer gaat slagen.

Rest van de week

Vanaf dinsdag zijn er weer diverse activiteiten waar de kinderen aan deel kunnen nemen. Voor een overzicht hiervan verwijzen wij u graag naar de website van Veghel-In-Hout.

Oudercafé

In de witte tent in het park is een oudercafé ingericht. In dit oudercafé kunnen ouders een kop koffie met versnapering kopen. Vaak zitten ’s morgens al de ouders, grootouders en belangstellenden in het café toe te kijken hoe de kinderen bezig zijn in het park. Er is altijd voldoende ruimte om te zitten. Als het zonnetje lekker schijnt, maken we ook buiten een gezellig terras. Vanaf het terras kun je naar alle activiteiten kijken.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen