Cateraar Oseven heeft sportvirus te pakken

Foto: Koninklijke Van den Boer Groep

Terwijl het Wagener Stadion tien dagen op z’n kop stond tijdens het EK Hockey, hield cateraar Oseven, onderdeel van Koninklijke Van den Boer Groep uit Veghel, het hoofd koel. Oseven kijkt met enorm veel trots terug op een sportevenement met een fantastisch resultaat; de beker voor zowel de heren als de dames. Eerder verzorgde Oseven al de VIP-huldiging van onze oranjeleeuwinnen na een geweldig EK voetbal.

Als hospitality- en cateringpartner van de KNHB was Oseven verantwoordelijk voor de culinaire invulling van het EK Hockey. Gedurende 10 dagen verzorgde Oseven ca. 16.000 VIP-gasten in diverse tenten en loges. Een logistieke operatie waar 25 trailers met materiaal en eten voor nodig waren.

Oseven lijkt inmiddels niet meer weg te denken bij nationale- en internationale sportevents. Als vaste partner van het Holland Heineken House (vorig jaar in Rio de Janeiro), het ABN-AMRO World Tennis Tournament, het Ricoh Open in Rosmalen en diverse one off’s verzorgt het hospitalitybedrijf een flink aantal aansprekende nationale en internationale sportevenementen. Ook is Oseven de huiscateraar van het Parkstad Limburgstadion waar Roda JC haar thuisbasis heeft.

Reacties

Erik Gerritsen (directeur KNHB): “Wij kijken wederom met veel tevredenheid en blijdschap terug op onze samenwerking met Oseven tijdens het voor ons op alle fronten succesvolle EK 2017. Ondanks dat we al jarenlang naar tevredenheid samenwerken met Oseven voor wat betreft de VIP en Hospitality Catering, zijn we ook nu weer positief verrast en hebben we vele positieve reacties gehad van onze eigen gasten en van onze relaties. Waarvij zowel de kwaliteit als de service van Oseven telkens terugkomt.”

Richard Jonker (General Manager Oseven): “Inmiddels mogen we zeggen dat topsport en Oseven een supercombinatie is, het zit in ons DNA. We hebben 10 dagen lang mogen genieten van een op alle vlakken fantastisch evenement. De jarenlange samenwerking met de KNHB komt op dit soort momenten volledig naar buiten. Samen laten we onze gasten geniete van onvergetelijke momenten.”

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen