Schoolrestaurant Fioretti College gaat weer open

Foto: meierijstad.nieuws.nl

U wordt van harte uitgenodigd om een bezoekje te brengen aan het restaurant van het Fioretti College. Het schoolrestaurant is niet alleen geopend voor medewerkers van de school, maar voor iedereen die in een mooie ambiance voor een leuke prijs culinair verwend wil worden door enthousiaste leerlingen.

Het doel van het schoolrestaurant is dat leerlingen kook- en serveerlessen krijgen in een zo natuurgetrouw mogelijke praktijksituatie. Daarbij is van belang dat het restaurant goed bezet is. Het Fioretti College hoopt u dit schooljaar in het restaurant te mogen verwelkomen. Reserveer wel tijdig, want vol is vol.

Openingstijden

Er wordt op dit moment hard gewerkt aan de lijst met dagen waarop het restaurant geopend is, de bijbehorende openingstijden en natuurlijk de menukaart. We starten in de week van maandag 11 september. Met ingang van die week (week 37) is het restaurant tussen de middag geopend op maandag en dinsdag. Met ingang van week 39 is het restaurant ook op woensdag tussen de middag open.

Reserveringen

Reserveren voor een bezoek aan het schoolrestaurant is noodzakelijk. Voor reserveringen wordt u verzocht (bij voorkeur) tussen 10.30 en 12.00 uur te bellen met het centrale nummer van de school (0413-340575). Bij een grotere groep graag per e-mail contact opnemen met de heer Hanegraaf.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen