Vacaturebank Werkinmeierijstad.nl breidt uit

Foto: werkinmeierijstad.nl

In ruim een half jaar tijd zijn er zo’n 300 vacatures geplaatst op www.werkinmeierijstad.nl. Tijd voor de volgende stap, vindt Luc Vaessen, die de vacaturebank voor Meierijstad daarom een upgrade gaf.

In iets meer dan een half jaar wist www.werkinmeierijstad.nl uit te groeien tot het grootste vacatureoverzicht van Meierijstad. Inmiddels trekt de site meer dan 15.000 bezoekers per maand; een aantal dat nog iedere maand stijgt. Die bezoekers komen niet alleen uit Meierijstad zelf, zo laten de statistieken zien, maar ook uit omliggende gemeentes. “Tot wel 25 kilometer rondom Meierijstad. Dat bewijst nog maar eens de aantrekkingskracht van onze gemeente op werkzoekenden”, aldus Luc Vaessen.

Nauwere samenwerking met bedrijfsleven

Met de website wil de Erpse ondernemer het lokale bedrijfsleven zo veel mogelijk ontzorgen bij het invullen van hun vacatures. Op 1 september ging de upgrade van de site live. De nieuwe versie is nog meer een platform geworden, waar bedrijven en werkzoekenden elkaar niet alleen vinden, maar ook handig met elkaar kunnen communiceren. Ook nieuw is de samenwerking met TalentBoostAcademy. Dit is een initiatief om sollicitanten online snel een assessment af te laten nemen. Deze nieuwe tool is nu rechtstreeks gekoppeld met de vacaturebank.

Nieuwe functie: Job Alert

Ook voor werkzoekenden brengt de upgrade van de website een aantal nieuwe functionaliteiten met zich mee. De meest opvallende is Job Alert, die de eerste week al heel hard gaat met inschrijvingen. Met ed Job Alert blijf je, via de mail, wekelijks automatisch op de hoogte van de nieuwste vacatures. Vaessen: “Onze bekendheid stijgt. Met dank aan Social Media, waar we heel actief zijn. En met dank aan onze SEO-inspanningen om in Google goed gevonden te worden. Een bedrijf die een vacature plaatst (voor € 149,-) scoort via www.werkinmeierijstad.nl echt maximale aandacht. Niet alleen lokaal, ook bovenlokaal.”

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen