Tuinenfestival Veghels Buiten

Foto: Facebook Veghels Buiten

Op zondag 10 september organiseert de gemeente Meierijstad in Veghels Buiten een bijzonder cultureel festival: het Tuinenfestival Veghels Buiten. 26 artiesten en 66 optredens in 18 tuinen in Veghels Buiten.

Info over de optredende artiesten vind je hier. Wilt u meer weten over de tuinen, klik dan hier of wil je het programma bekijken, klik dan hier.

Wat is het Tuinenfestival Veghels Buiten

Een kleinschalig cultureel festival in de openlucht. In 18 tuinen en erven van bewoners van Veghels Buiten zijn gratis optredens van 26 amateur artiesten uit Veghel en omgeving. De in totaal 66 optredens zijn zeer gevarieerd. Diverse grote en kleine koren, een strijktrio, zangduo, blues/rock- en popbands, smartlap zanger, barbershop kwartet, singer-songwriter, djembégroepen, zanger-dichter, een damesorkest, saxofoonensemble, slagwerkleerlingen en een goochelaar zullen hun talenten laten zien en horen. De artiesten treden 2-3 keer op, telkens een half uur, volgens een bepaald programma. Als bezoeker wandel of fiets je  langs de route naar de deelnemende tuinen en erven, en geniet je  in elke tuin/erf van een ander optreden. Je mag zelf eventueel stoelen meenemen, een picknickkleed en hapjes en drankjes. Ook in De Groene Ontmoeting zullen artiesten optreden. Het festival wordt dit jaar voor het eerst georganiseerd.

Wanneer vindt het Tuinenfestival plaats

Op zondag 10 september van 13 tot 18 uur.

Praktische informatie

  • Alle optredens zijn gratis.
  • De optredens vinden plaats tussen 13:00 en 18:00 uur.
  • Een optreden duurt ongeveer dertig minuten.
  • Je bent welkom in alle deelnemende tuinen. Reserveren voor een bepaald optreden is niet mogelijk.
  • Neem zelf je drankje, hapje, picknickkleed of stoel mee. In sommige tuinen is gratis koffie en thee verkrijgbaar.
  • Niet elke tuin is even groot. Houd er dus rekening mee dat een tuin vol kan zijn en niet meer toegankelijk. De meeste artiesten treden drie keer op: je hebt meerdere kansen om hen te zien. 
  • Kom bij voorkeur op de fiets! Er is weinig parkeerruimte voor auto’s
  • Kijk regelmatig even op deze website voor eventuele wijzigingen en het laatste nieuws.

 

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen