Twinning Media uit Veghel genomineerd voor een Gouden Reiger

Foto: Twinning Media

Filmproducent Twinning Media uit Veghel is met de film Syrie genomineerd voor een Gouden Reiger, de award voor audiovisuele doelgroepencommunicatie in Nederland.

Een vakjury heeft uit meer dan 70 inzendingen van de beste opdrachtfilms van opdrachtgevers en producenten uit Nederland een selectie gemaakt in 4 verschillende categorieën: 1. Kwaliteit / Vakmanschap. 2. Creativiteit / Innovatie. 3. Effectiviteit en 4. Overall.

Syrie

De film Syrie, het waargebeurde verhaal van Dilovan Kiko, die gemaakt is in opdracht van het 4 mei comité dodenherdenking Veghel, is genomineerd in de categorie ‘Creativiteit / Innovatie’

Uitreiking

De Gouden Reigers worden op 26 september a.s. uitgereikt op ‘De Avond van de Opdrachtfilm’ in Cinemec Utrecht tijdens de week van het Nederlands Film Festival. Vooraf aan de uitreiking worden alle genomineerde films in alle categorieën vertoond.

Voor de herdenkingsbijeenkomsten op 4 mei 2017 produceerde Twinning Media 3 filmportretten van werkelijk gebeurde verhalen uit WO1, WO2 en de situatie in het huidige Syrie. Het thema was; “De Zij-kant van de oorlog” waarbij we speciaal op zoek zijn gegaan naar de rol van de vrouw in de oorlog.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen