Zondag Live in De Afzakkerij: Kwintet Wim Heijman

Foto: chvnoordkade.nl

Al jaren is zanger Wim Heijman een graag geziene gast op podia in de regio en ver daarbuiten. Menigeen kent hem als zanger/ speaker van de River Aa Bigband, maar ook op tal van feesten weet men de aanwezigheid van deze veelzijdige zanger zeer te waarderen. Zingend in de bekende crooner- stijl roept hij herinneringen op aan bekende sterren als Frank Sinatra en Tony Bennet.

Voor een paar door de wol geverfde muzikanten voldoende redenen om Wim te gaan begeleiden in een middagvullend programma. Ze nemen u mee terug naar de glorietijden van de Amerikaanse Music Halls en Night Clubs waar de grote crooners als Frank Sinatra, Tonny Bennet, Sammy Davis jr. Mel Tormee Dean Martin etc. hun triomfen vierden. Zij genereerden een repertoire dat door de jaren heen gebleven is, gebundeld als The Real Book en nog steeds over de gehele wereld wordt gespeeld, maar ook het hedendaagse repertoire krijgt aandacht.

Bezetting

Kwintet Wim Heijman bestaat naast Wim Heijman uit Arjen van der Mee op toetsen, Jac van Linden op gitaar, Jaap Nijenhuis op bas en Wim Onstein op drums

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen