Gezocht: lieve mensen die graag koken voor Heel Veghel bakt

Foto: pixabay.com

Vind je het leuk om te koken en doe je graag iets voor een ander? Dan zijn Bibliotheek Veghel en ONS Welzijn op zoek naar jou. Op 25 oktober zal er op 25 plekken in Veghel een oudere verrast worden met een diner en vooral met een gezellige avond. Doe je mee?

Onder de noemer Heel Veghel Bakt organiseert Bibliotheek Veghel in de maand oktober allerlei activiteiten rondom koken, voeding en eten. In samenwerking met ONS Welzijn bedacht de bibliotheek dit project om ouderen die alleen zijn een gezellige avond met een gezonde maaltijd te bezorgen. Hiervoor zijn zij op zoek naar 25 mensen / gezinnen die zich een avondje willen inzetten.

Hoe kun je helpen?

Op 25 oktober om 16.00 uur hal je een tas met boodschappen op bij de bibliotheek. In de tas zitten alle ingrediënten voor een gezonde maaltijd voor vier personen. Brownies & DownieS verzorgt het recept en voegt er iets lekkers aan toe voor na het eten. Het wordt een gezonde, maar eenvoudige maaltijd: je hoeft dus geen sterrenchef te zijn om het recept te kunnen maken! Met de boodschappen ga je op bezoek bij een oudere in Veghel, waar je samen de maaltijd gaat bereiden. Rond 17.30 uur is je maaltijd klaar, en schuiven je partner en/of kinderen aan. Je kookt voor maximaal 4 personen. Jij en je gezin, maar ook de ouderen, hebben hiermee een gezellige avond. En wie weet is het zó gezellig, dat je nog eens vaker afspreekt.

 

Aanmelden

Verricht een goede daad, en meld je aan voor dit project. Stuur hiervoor een mailtje aan Natasja de Groot, Bibliotheek Veghel: [email protected]. Laat in je mail meteen even weten of je een partner en/of kind(eren) mee eten.

 

Reacties