Kunstenaars bieden nieuw beeldend aanbod korte cursussen & workshops

Foto: Karin Jonkers

Naast de jaarcursussen geven de beeldende docenten van Phoenix Cultuur ook dit seizoen weer nieuw kort aanbod. Volop keuze uit inspirerende workshops en korte cursussen in Veghel, Schijndel en Sint-Oedenrode. Fotografie, keramiek, schilderen, film, kunstbeschouwing en dat is nog niet eens alles!

Kinderen, jongeren en volwassenen kunnen tijdens de korte cursussen en workshops kennismaken met docenten en materialen. Daarnaast biedt de korte cursus de meer ervaren amateurkunstenaar de mogelijkheid om zich te verdiepen in een specifieke techniek of aan de slag te gaan met een thema. Zo is er bijvoorbeeld aanbod in vilttechnieken. prenten- en kinderboek illustreren, klei atelier voor kinderen, glazen kralen branden, keramiek voor dummies en digitale beeldbewerking.

In de workshops Kunstbeschouwing: ‘Kijken naar kunst voor ‘dummies’ en ‘Rondje Brabantse musea’ kunnen deelnemers onder begeleiding van een professional leren en genieten van professionele kunst. Kortom, volop inspirerende en creatieve uitdagingen. De actieve beeldende kunstliefhebber hoeft zich dit najaar zeker niet te vervelen!

Meer informatie en aanmelden voor de korte cursussen & workshops op de verschillende locaties: www.phoenixcultuur.nl. Voor vragen: [email protected] of 0413-782010.

Reacties