In het donker beleef je meer tijdens BrabantNacht

Foto: Cultuur Haven Veghel B.V.

Brabant heeft jaarrond veel te bieden op het gebied van toerisme en recreatie. Om dit te laten zien, slaan dit jaar maar liefst twintig Brabantse iconen de handen ineen voor de 2e editie van BrabantNacht. Dit jaar dus ook CHV Noordkade. Op 23 september 2017 openen zij exclusief hun deuren zodat je deze kunt ervaren tijdens de meest mysterieuze en spannende uren van de dag.

CHV Noordkade biedt 2 bijzondere arrangementen aan op hun unieke locatie. Zoek je liever de creativiteit op met Arts & Crafts & DIS, of bezoek je liever als nieuwsgierig persoon de Proeffabriek in het donker tijdens het Rondje (Proef)Fabriek? Wat je ook kiest, deze nacht wordt bijzonder!

Rondje (Proef)Fabriek

Ga op ontdekkingstocht, en kom op de leukste en mooiste plekjes van de Noordkade. Tijdens deze tour ontdek je winkels, horecabedrijven en procesruimtes waar wat unieks aangeboden wordt door de werknemers. De historische en smeuïge verhalen worden verteld door de gidsen van museum SIEMei, en de bezienswaardigheden mag je zeker niet missen in het donker! Drink als afsluiter een drankje op 35 meter hoog in de NPF-toren en geniet van het prachtige uitzicht!

Arts & Crafts & DIS

In deze workshop ga je letterlijk ‘áan de Slag ‘ bij het open smidse vuur met de siersmid Jos de Graaf, die het vak al meer dan 30 jaren uitoefent. Je maakt kennis met het bijzondere en unieke ambacht van de siersmid of proef de eerste beginselen van het draaien op een elektrische draaischijf o.b.v. een professionele keramist. Jij bepaalt direct wat er uit je handen komt.

Na de workshop nodigen we je uit om aan te schuiven bij DIS voor een late night diner. Laat je bij DIS verrassen, verbazen en bovenal geniet van de kunsten van Teun Horck en zijn team in de keuken.

Voor meer informatie of het reserveren van kaartjes: www.visitbrabant.nl/brabantnacht

 

 

 

 

Reacties