Subway De Bunders opent 21 september

Foto: meierijstad.nieuws.nl

Donderdag 21 september opent Kayla Leenders een nieuwe vestiging van Subway in Veghel.

Ruim 2 jaar geleden kocht ze al de rechten om de naam Subway te voeren en had ze haar oog laten vallen op het leegstaande tankstation van Tamoil aan de Bundersweg. Na moeizame onderhandelingen met de voormalige gemeente Veghel en de hoge kosten van de verbouwing van het pand, besloot ze af te zien van die locatie.

Ze ging echter niet bij de pakken neer zitten en zocht een ander pand. Dat heeft ze nu gevonden in Winkelcentrum De Bunders in Veghel. De tweede Subway in Veghel is gehuisvest aan De Bunders 86. Het pand deed voorheen dienst als opslagruimte voor de tegenover gelegen Jumbo Supermarkt.

De locatie lijkt zorgvuldig gekozen met diverse scholen op loopafstand.

Actie

Onderstaande flyer wordt in de eerste week, dus v.a. 21 september uitgedeeld (een geprinte versie van deze geldt niet!)

 

Reacties