Weg met die bladmuziek: improviseren kun je leren!

Foto: Margot van Kleef

Voor blazers die wel eens los willen komen van bladmuziek organiseert Phoenix Cultuur in Schijndel een workshop ‘Improvisatie’. Trompettist, dirigent en docent Bas van Dun neemt de deelnemers mee in de wereld van improviseren.

De korte cursus is uitermate geschikt voor muzikanten die altijd al hebben willen leren improviseren met hun blaasinstrument. Met ieder instrument kun je inhaken! Gedurende 10 lessen wordt je op een enthousiaste en deskundige manier begeleid door docent Bas van Dun. Het leren improviseren ontwikkelt zich via imitatie naar innovatie en komt uit bij improvisatie. Eenvoudige solo’s naspelen, vervolgens hiermee variëren en uiteindelijk zelf improviseren op bestaande akkoordenschema’s. Een unieke kans om meer met je instrument te leren doen en los te komen van bladmuziek!

Info

De workshop ‘Improvisatie voor blazers’ start op zaterdag 23 september van 10.30 tot 11.30 uur en bestaat uit 10 lessen. De lessen worden gegeven in ’t Spectrum in Schijndel. Meer informatie over het aanbod: www.phoenixcultuur.nl. Voor vragen en/of aanmeldingen: [email protected] of 0413-782010.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen