TTCV/van Herwaarden toont veerkracht

In de eerste wedstrijd van de nieuwe competitie behaalde TTCV/van Herwaarden een verdienstelijk gelijkspel tegen een gedegen tegenstander De Toekomst uit Lochem.

Aanvankelijk gaf het scoreverloop een veel minder positief beeld. Door stroef spel en te weinig wedstrijdritme werden de enkelspelen in de eerste helft van de wedstrijd allemaal verloren. Winst in het dubbelspel was een lichtpuntje, maar bij de rust stond er wel een 1-4 achterstand op het scorebord. Tijd voor bezinning en overleg over de aanpak in de resterende wedstrijden. Erwin Andriessen pakte hierin het voortouw en scoorde 2 keer met ruime cijfers. David Saunders volgde zijn voorbeeld. In de beslissende partij tegen de kopman van de Achterhoekers behaalde hij, ondanks voortdurende achterstand, toch zijn tweede winstpunt. Bram Bakker bleef zonder resultaat en dat leverde een einstand op van 5-5.