Het Brabants Muziek-Theater gaat voor nieuw vervoer met de Grote Clubactie

Foto: Brabants Muziek Theater

Het Brabants Muziek-Theater is zaterdag samen met bijna 6.000 andere verenigingen gestart met de lotenverkoop van de Grote Clubactie. Het doel is om genoeg geld op te halen voor een nieuwe bakwagen; onmisbaar vervoer voor het reizende musicalgezelschap.

Alexandra Peperkamp, producent van Het Brabants Muziek-Theater: “Dit is het eerste jaar dat wij meedoen aan de Grote Clubactie. Onze organisatie is in de afgelopen 25 jaar uitgegroeid tot een van de grootste reizende theatergezelschappen van Brabant, maar onze vervoersmiddelen hebben al die jaren ook meegedraaid. Door een gulle sponsoring hebben we vorig jaar onze vrachtwagenoplegger kunnen vervangen en met de opbrengst van de Grote Clubactie hopen we een goede, tweedehands bakwagen te kunnen aanschaffen, waarmee we kleine decorstukken, kleding en rekwisieten kunnen
vervoeren zonder een grote truck voor onze oplegger te hoeven huren. Wij willen heel graag langs de Brabantse theaters blijven toeren en kunnen de steun van onze omgeving dus goed gebruiken!”

 

Loten

Een lot voor de Grote Clubactie kost € 3,00, waarvan maar liefst € 2,40 direct naar de club gaat. In tegenstelling tot veel deelnemende sportclubs, stuurt Het Brabants Muziek-Theater haar leden niet langs de deuren. “Onze loten zijn online te koop via een speciale pagina op de website van de Grote Clubactie,” legt Peperkamp uit, “waarop ook meer informatie over ons spaardoel te vinden is. Op deze manier kunnen al onze leden, jong en oud, helpen met het verkopen van loten; door vrienden en kennissen via e-mail en sociale media van onze actiepagina op de hoogte te brengen.”

Mensen die loten kopen maken kans op mooie prijzen, zoals de hoofdprijs van € 100.000. De trekking van de Grote Clubactie vindt plaats op 13 december 2017. De online loten van Het Brabants Muziek Theater zijn te koop via www.clubactie.nl/actie/HetBrabantsMuziekTheater.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen